Peuters in het Wild

augustus, 2019

30aug(aug 30)10:0021sep(sep 21)16:00Driedaagse training Peuters en Kleuters in het Wild (Hasselt België) 30, 31 augustus, 21 september(augustus 30) 10:00 - (september 21) 16:00 Domein Kiewit, Hasselt, Belgie Event Organized By: Peuters in het Wild en Pedagogisch Bureau Meander

meer

Info

In de Belgische en Nederlandse opvoedingspraktijk is steeds meer aandacht voor natuurlijk en avontuurlijk buitenspelen.

Waarom is spelen in de natuur belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen? Wat zijn randvoorwaarden voor een ‘rijke’, ‘natuurlijke’ speelomgeving? Hoe kun jij als (toekomstig) professional inhoudelijk bijdragen aan deze mooie ontwikkeling?

Wij geven je kennis over Reggio Emilia en hoe deze in te zetten in het spelen in de natuur. Wij geven je inzichten om deze activiteiten te analyseren aan de hand van de verschillende intelligenties van Howard Gardner. Steeds koppelen wij terug naar je eigen praktijk en versterken je in het expressief inzetten van boekjes, handpoppen en natuurelementen in de natuurlijke activiteiten.

Natuur is een Feest- Nederland en Meander Pedagogisch Bureau België organiseren een driedaagse training voor professionals die Peuters in het wild activiteiten willen organiseren in hun praktijk of kinderopvang. Dankzij je deelname met certificaat kan je je presenteren als specialist natuurlijk- en avontuurlijk buitenspelen in de kinderopvang  en/of coachpraktijk.

Wil jij een bijdrage leveren aan deze belangrijke ontwikkeling, doe dan mee aan onze driedaagse training ‘peuters en kleuters in het wild’. Deze training geven we in domein Kiewit in Hasselt, een prachtig natuurgebied waar je meteen door geïnspireerd raakt

Wanneer: Op vrijdag en zaterdag 30 en 31 augustus
en een derde dag op zaterdag 21 september

Waar: Domein Kiewit bij Hasselt (Belgisch Limburg)

Prijs:    385 euro inclusief btw (inclusief een cursusmap met voorbeelden, lunch, koffie, thee en dergelijke)

Voor wie : Professionals actief in coachpraktijken en kinderopvang
met een hart voor natuur.

Portfolio :   Bart de Koning is initiatiefnemer van Natuur is een Feest Nederland en de trainer van Peuters in het wild.
Pedagogisch Bureau Meander in Hasselt Belgie is van Geert Derwael. Geert heeft
meegedaan aan een eerdere training Peuters in het Wild en werkte met Bart aan
de inhoud van deze training in Belgie. Meander biedt ook peuters in het wild-activiteiten aan in Belgisch Limburg.

Wil je meer informatie over deze training of wil je je aanmelden. Stuur dan een mail info@peutersinhetwild.nl of bel 06-29096804 (Bart de Koning)

Aanmelden onder vermelding van naam of namen van de deelnemers, uw mailadres en telefoonnummer en het adres (graag ook mailadres) waar de factuur naar toe kan. Bij aanmelding zetten we u op de deelnemerslijst en sturen wij u een bevestiging. Ongeveer drie weken van tevoren krijgt u  nadere informatie en de factuur toegestuurd.

tijd

Augustus 30 (Vrijdag) 10:00 - September 21 (Zaterdag) 16:00

Locatie

Domein Kiewit, Hasselt, Belgie

Putvennestraat 108, 3500 Hasselt, België

Organizer

Peuters in het Wild en Pedagogisch Bureau Meanderinfo@peutersinhetwild.nl Boniplein 72

X