Een blotevoetenpad? Dat maak je toch lekker zelf!

Schoenen uit.., schoenen uit..! Peuters en kleuters lopen eigenlijk liever op hun blote voeten. Gelijk hebben ze! Maar moet je dan speciaal met ze naar ‘Het Blotevoetenpad’ op de Tureluursche Heide? Welnee. Veel leuker is om een blotevoetenpad zelf te maken. In de tuin van je kinderdagverblijf, op een plek waar hondjes niet mogen poepen in het park of in het bos om de hoek! En je hoeft het pad niet eens zelf te maken… dat doen de kinderen met liefde!

Ineke Jansonius van Spelonk Natuurbeleven heeft voor Peuters in het Wild een idee om zo’n blotevoetenpad zelf te maken uitgewerkt. We hebben dat ook prachtig laten vormgeven door Zalouk. Je vindt het in onze webwinkel en specifiek hier.

Peuters in het Wild heeft begeleiders door het hele land met ervaring in het begeleiden van natuurbelevingsactiviteiten voor peuters en kleuters. Je kunt ons ook vragen om deze of een andere activiteit voor jullie te organiseren. Heb je hier belangstelling voor, stuur dan een mail naar info@peutersinhetwild.nl, dan brengen we je in contact met een begeleider bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.